maanantai 5. heinäkuuta 2010

사랑해 사랑해 사랑해

BIGBANG - Forever with you

Tänään alkoi kolmas viikko töissä, ja siltä tuntuukin. Kun tuun kotiin neljältä, en jaksa tehdä enää yhtään mitään, eikä todellakaan huvita mennä ulos aurinkoon kun siellä on iloisesti saanut koko päivän paahtua.

Viikonloppukin meni taas hieman liian äkkiä, sanon vain että lauantaina oli kivaa, thank you honeys! ♥

Nyt odotan vain huomista, sillä silloin saan vihdoin tehtyä tilauksen melba.se -nimiseen nettikauppaan! Siellä on kaikkea ihanaa, ihan tanssivaatteita ensi vuodelle ajattelin ostaa ja kaikkea kynsistuffia lisäksi ^^. Jos ei ole tuttu paikka, kannattaa vilkaista!
Sen tilauksen lisäksi saan vihdoin maksettua sen Gab vol. 44 mistä puhuin täällä. Sitten mun ihanuus on kohta mamin luona ♥

Sain tänään otettua kuvia, woah! Lataan tässä samalla tänne jotain vähän vanhempiakin kuvia, kun en ole saanut niitä koneelle aijemmin.


Väsäsin uudet lakkaukset oliko perjantaina? Ihan perus, tosi tylsät mutta sain onneksi jo inspiksen uusiin ♥__♥

Made new nails on friday I think. The desing is so boring but luckily I've already got a new one in mind.

Viime lauantaina, 26. päivä, otettu kun olin ihan VICTORYY SOUTH-KOREA~~ fiilareis ja sit ne otti ja tippu. Huomatkaa Korea-teema kynsissä, meikissä ja vaatteis.

Taken on the 26th. I was cheering for Republic of Korea and they lost :--( Notice the Korea-theme on my nails, makeup and clothes, lol.



IF WE DIE FOR THEM, I'LL KILL YOU, HARRY !

Mua ärsyttää kun mulla ei ole oikeastaan ikinä mitään kirjotettavaa, tuntuu paremmalta vain lätkiä kuvat tähän ja olla ihan hiljaa. Siinä ei taitaisi olla mitään järkeä joten pakotan itteni pölisemään jotain ja toivon että saatte jotain selvää.
Ajattelin tehdä huomenna huonepostausta, ihan vain saadakseni jotain vaihtelua tänne. Kertokaa vaikka ensin kiinnostaisiko teitä yhtään? :--D
Taas kerran näitä mun kommentointiin yllyttämisiäni, eheh.

Nyt häippäsen suihkuun yms ja sitten ihanasti nukkumaan, että jaksan taas huomenna ilosesti töissä, blah.

translation: Basicly all I said was that I just begun my third week at work out of four.. and that I think I'm gonna make a room introducion post tomorrow, but I'd like to know if anyone is even intrested in one?

2 kommenttia:

  1. .......
    ...........
    ............
    tappaisin sun kynsistä


    aamen :O ♥

    ja kiinnostais kyllä!

    VastaaPoista