keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

My friends say that I act a little f-f-funny




Viimeinen viikko töissä ♥ Ja kuten näkyy, sain viimenkin ladattua tuon room tour-videon tänne. Sen kanssa on ollut ihan hitosti kaikkia ongelmia... Mutta nyt se on täällä. Väärinpäin, mutta silti.

Eilen illalla ukkosti kun yritin nukkua. Heräsin kauheaan räsähdykseen ja olin varma että koko talo syttyi palamaan. Säikähdyksellä selvisin, pari sulaketta paloi ylijännitesuojien takia, mutta kaikki muu säästyi . Töissä tänään ei ollut kauhean mukavaisaa sateessa kun pelkäsi että alkaa ukkostamaan lol. Terkkuja astrafobikolta ja varmaan kiinnosti~ (^o^)

Toissapäivänä sain maksettua vihdoin sen Gab vol. 44 mistä kerroin täällä. Mulla taitaa olla pakkomielle linkittää aina kaikki tollaset, ettei varmana mene mikään ohi .

Mulla ei ole edelleenkään ollut mitään mielenkiintoista päällä kun päivät menee pretty much töissä ja kotiin tullessa vaihdan vain joihinkin lagausvaatteisiin. Silti oon jostain syystä panostanut kynsiin ihmeellisen paljon kesätöiden aikana, vaikka voisi ajatella että tollaisessa työssä se on ihan turhaa. No, ei ole ainakaan vielä kynnet katkenneet tai mitään yay.

inspiration: DOLLY WINK NAIL COLLECTION (rock star nail)
they're kinda ruined already but haven't got time to repair 'em..


Bought these last week but haven't shown you these yet. They're from Seppälä.

Kyselin joskus teiltä, mitä lähettäisin Mikille vuorostani, ja päätin olla tylsä ja lähettää muumitikkareita. Tajusin nimittäin, että suklaan voisi käydä vähän huonosti matkalla haha.


Koska mulla ei oikeastaan ole mitään kerrottavaa, häippäsen tästä suihkuun ja nukkumaan. Pitäisi vielä jaksaa töitä kaks päivää, blah.

ps.


translation: I'm too lazy to translate everything but basicly what I said was that it's my last week at work and I'm so happy bout it ^^ And finally published the room tour video! It's in finnish only, sorry. Oh, and here was a thunderstorm last night. It woke me up and I suffer from astraphobia so yea lol.

1 kommentti: