lauantai 22. lokakuuta 2011

and now you won't stop calling me, i'm kind of busy

Sain Jossulta tämmösen söpön "You have a lovely blog" - haasteen, ja ajastin tämän postauksen teidän iloksi sitten. Iso kiitos Jossulle tästä! Ideana on siis vastata viiteen kysymykseen, ja haastaa sitten viisi muuta bloggaajaa tekemään saman.

1. LEMPIRUOKA

Auts, tää on hankala! Tämänhetkinen lemppari on varmaankin fried noodles, ja mulle se tarkottaa sellasta sekotusta paistettuja kasviksia ja niitä perus opiskelija-halpisnuudeleita ja soijakastiketta.  Sanat ei riitä kuvailemaan, miten rakastan sitä ruokaa at the moment, haha.

2. LEMPIMAKEINEN

No, oon kieltämättä yrittänyt vähentää kaikenlaisia herkkuja, elikkä myös karkkeja. En enää syö niin paljoa suklaata ko ennen, ja lempikarkit on kaikenlaiset kirpeet sokerijudut, hah. Ehkä vielä parempia on ne ihme jogurttivadelmat, mutta en tiä lasketaanko ne karkeiksi? Ihania ne on kuitenkin.

3. LEMPILUETTAVA

Oi, mä luen ihan liikaa kaikkea koko ajan niin on todella vaikea vastata tähän. Ehkä all-time favoriteiksi on päätyneet tietysti Harry Potterit, mutta jos joku yksittäinen kirja niin se on varmaan Sofi Oksasen Baby Jane! Tällä hetkellä oon ihan koukussa Nälkäpeli-trilogiaan, josta muuten lisää juttua myöhemmin!



4. MIELUISIN TAPA TEHDÄ KÄSITÖITÄ?

No en ehkä oo mikään käsitöiden suurin ystävä, mutta tykkään innostuksen saatuani kutomisesta (esimerkkinä se keväällä valmistunut ikuisuusprojekti nimeltään luihuiskaulahuivi...) !


5. LEMPIELOKUVA

Apua! Tämä on kans tosi vaikea... Sellainen elokuva, jonka voisin katsoa vaikka kuinka monta kertaa on ihan rehellisesti sanottuna Karate Kid... Se on vaan ihana, ei siihen voi kyllästyä!
 Lempparielokuviin lukeutuu Harry Pottereista vain yksi, Puoliverinen prinssi. I prefer the books.
Oon myös koukussa aasialaisiin leffoihin, ja viimeisin rakkaus on ehkäpä Love my life. Sekin on lemppari! Kattokaa nyt, ei oo helppoa. Yrittäkää itse sanoa vain yksi lemppari, haha.

Nyt mun pitäisi vielä haastaa viisi ihmistä. Maija, Roosa, Vilma,  Maija ja Emma. Here you go.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti