torstai 1. joulukuuta 2011

but how can I win when I'm paralyzed?

jeee joulukuu! täytyy kyllä ensi valittaa siitä, että mulla ei oo vieläkää mitää fyysistä joulukalenteria :( netissä on pari söpöä mut niitä ei lasketa. ehkä huomenna vois vielä mennä metsästämään!

tänään oli ihmeelline päivä ko olin ensi vaan koko ajan menos jonnekki ja sitte lopulta olinki pari tuntia yksin kotona enkä tienny yhtää mitä tekisin... töitten jälkeen tapasin lions clubin tyypin ja kateltiin vähä nuorisovaihto-hakemus-juttua ja oon vaan aiva täpinöissäni. täytin sen heti ko pääsin kotiin + kirjotin dear host family -kirjeen ja nyt pitäis metsästellä vielä kuva perheestä ja omasta lärvistä ja passin kuvasivusta. sit saatais ne eteenpäin piirin nuorisovaihtajalle ja olisin tosi ilonen.

en oo taaskaa vaihteeks kerinny ottaa kuvia ku en oo töistä kotiin tullessa enää niin kauheen innostunu mistää. löysin koneelta pari sellasta kuvaa joita en oo tänne vielä kerinny laittaa mutten jaksanu muokata niitä niin kelvatkoon kuvitukseksi tommone  hieno kännykkäkuva.

3 kommenttia:

 1. aivan ihana tää sun blogi :) sulla on kans niin kiva tyyli ;D

  ♥ lave-world.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Minne päin oot hakemassa Lionsin kautta vaihtoon? Mä olin viime kesänä amerikoissa ja oli kyllä elämän paras kesä! :)

  VastaaPoista
 3. Ano, haen Japaniin ensisijasesti, mutta jos ei sinne pääse niin varalla Kanada (AB) ja USA (NY) :--)

  VastaaPoista