maanantai 17. toukokuuta 2010

I'm your ice cream, I melt away along


안녕하세요

Äyy oon iha failaaja ku en osaa ees pitää lupauksiani! No mutta nyt sitten tulee jatkoa tolle edelliselle.. ihan pian 8).

Ihan ensi haluan hypettää sitä että vistlipin uusin sinkku julkastiin viime viikolla! Sen nimi on Strawberry Butterfly ja rakastan sitä! Siitä tuli mun lempparibiisi vistlipilt heti -OZONE-n jälkee *drool*.
Jos et ole viel kuullu nii kannattaa kuunnella !



Mulla ei ole oikeastaan päivän asu -kuvia, kun en viitsi paskalla kännykkäkameralla ottaa ja kamera on ollut siskolla... mutta huomenna otan taas kuvia ja postailen sitten taas enemmän!

Josko nyt päästäis asiaan?
Kuvat on multa ja Suvilta jälleen enkä taaskaan jaksanut käännellä kaikkia...

28th - 30th of April


Keskiviikkoaamuna lähettiin siis Itävaltaa kohti.
Matkalla pysähdyttiin yhdessä linnassa Neunschweinstein tai joku, ja se siis oli vielä Saksan puolella.



Sitten päästiin Itävallan puolelle vai? ja toi on Swarowskin Kristallimaailma. Jos siis ootte nähneet esim lentokentällä niitä Swarowskin koruja niin tuolla oli kaikkee kivaa tehty niistä :3

Maisemia Innsbruckista, sieltä missä siis oltiin Itävallan puolella yötä ja nii

Innsbruckissa tosiaan käytiin mäkihyppytornissa ja jollain rinteellä mutta niistä mulla ei oo kuvia, enkä ottanut Suviltakaa kuvia niistä, mut en usko että menetitte mitään... Okei joo menetitte kivat maisemat.

Viimesenä päivänä, meidän retkeilymajan (joku nuorisopaikka?) ikkunasta?

Perjantaina lähettiin aamulla takaisin Müncheniin ja sieltä lennettiin sitten Berliinin kautta Helsinkiin. Haikeet fiilikset ja kylmä ilma ei tehny paluusta yhtään mukavampaa!

Noita julkaisukelpoisia kuvia oli aika vähän Itävallan puolelta, mutta ei se kai mitään haittaa. Ei siellä enää oikein mitään tapahtunutkaan...

Häippäsen tästä tekemään läksyjä ja sitten kattomaan Elleniä nauhalta, baibai!

translation: Hey! Long time no see! I feel like a loser cause i can't even keep my promises! But now i'm here and ready to publish this Austria-part of the trip-post! But first I wanna say that you should listen that vistlip's newest song, Strawberry Butterfly, it's so good! :3 I think the pictures don't need any babbling but yeah... Now I'm off to do my homework and then watch sum Ellen! Baibaii~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti